5 things we have learned from Gossip Girl

Gossip Girl is mijn favoriete serie. Dat weten jullie natuurlijk al lang, maar wat jullie niet weten is dat Blair, Chuck, Serena, Dan en Nate ons wat life lessons hebben geleerd. Lezen jullie mee?

Schermafbeelding 2016-02-18 om 19.41.44.png

1. Don’t give up the love

De relatie tussen Blair en Chuck was niet altijd rozengeur en maneschijn. Het begon als een avontuurtje op de achterbank van Chuck’s limousine en uiteindelijk bleken ze voor elkaar gemaakt te zijn. Er zijn wel veel dingetjes gebeurd tussendoor, zoals Chuck die Blair laat staan bij de helikopter, Chuck die Blair wilt ruilen voor een hotel, Blair die trouwt met een prins, Blair die een relatie krijgt met Lonely Boy, maar Chair’s liefde was onoverwinnelijk. Chuck en Blair bleven vechten voor hun liefde en ze zijn zelfs getrouwd. Hiervan leren wij dat je de liefde niet moet opgeven. If there’s a chance, take it and go for it!

 

Schermafbeelding 2016-02-18 om 19.43.05.png

2. Je kiest niet op wie je verliefd wordt

Zoals we allemaal weten is Serena geboren in een rijk gezin en wordt ergens wel verwacht dat ze ook met iemand van haar niveau thuiskomt, maar S wordt verliefd op Lonely Boy, just a simple guy from Brooklyn. Beiden families, die van S en D, zijn er in het begin niet zo blij mee, maar daar trekken ze zich gelukkig niets van aan! We kunnen niet kiezen op wie we verliefd worden en dat is oké, toch?

3. Choose your own path

Als Serena klaar is met high school, verwacht Lily dat ze naar Brown gaat. Serena ziet dit alleen niet zitten en besluit om te gaan werken in plaats van te studeren. Uiteindelijk vindt S een ontzettend leuke baan en doet ze dingen die haar blij en gelukkig maken. Dus kies voor jezelf en doe geen dingen die je niet gelukkig maken, want dan zit je niet goed.

 

Schermafbeelding 2016-02-18 om 19.46.27.png

4. Koester bijzondere vriendschappen

B en S zijn nou niet bepaald vriendinnen die het altijd met elkaar eens zijn, maar ze staan wel altijd voor elkaar klaar. Natuurlijk hebben ze wel een paar keer hun vriendschap verbroken, maar ze kwamen na een paar weken er al weer achter dat ze niet zonder elkaar kunnen. So, cherish your besties. Ze zijn zeldzaam!

5. Je geheimen komen áltijd uit

Oké, in het echte leven bestaat er natuurlijk geen Gossip Girl (jammer zeg!), maar geheimen komen altijd uit. Mensen roddelen nu eenmaal. Je kunt het altijd beter zelf vertellen dan dat diegene het van iemand anders hoort. Vergeet niet: eerlijkheid duurt het langst!

Heb jij Gossip Girl gekeken? Mis je de serie?

Xoxo, Benthe

12 gedachtes over “5 things we have learned from Gossip Girl

 1. Lisa zegt:

  Wat een tof artikeltje, Benthe! Helemaal mee eens, met al die punten. En ja, tuurlijk heb ik de serie gekeken, en ja, tuurlijk mis ik het! Aan de andere kant, al zouden ze nu opeens met een nieuw seizoen komen (stel..), dan weet ik niet of ik dolgelukkig zou zijn, of bang dat het dan verpest zou worden (does that make any sense?). Maar goed, gelukkig staat de serie op Netflix en kan ik ‘m keer na keer kijken, whenever I feel like it. Fijn weekend (en fijne vakantie)! Liefs, Lisa

  Geliked door 1 persoon

 2. jjolieke zegt:

  Echt een heel mooi artikel! Vooral omdat ik zelf ook al heel lang naar Gossip girl kijk. En ja ik mis de serie echt heel erg. Ik heb trouwens nog nooit zo naar de aflevering gekeken, hoe jij dat nu verteld! Maar je hebt echt gelijk, tof om te lezen.

  Geliked door 1 persoon

 3. marinkahappylife zegt:

  Ah super moooi! zo herkenbaar ook, die serie omg! ik mis hem echt, maar om er dan een blog over te lezen is het alsof ik gossip girl even in een vlucht herbeleef! Lieffs

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s