4 tips voor een fashionable outfit

Er zijn mensen die er altijd, maar dan ook altijd super fashionable uit zien. Jij kent er vast ook wel een paar, I’m sure of that. Wil jij nou ook graag the key om er ook altijd cool en fashionable uit te zien? Lees dan snel met mijn tips mee!

 

1. Je jeanspijpen oprollen

Het is echt een trend eigenlijk, je jeans oprollen. Je ziet iedereen ermee lopen en het staat echt heel leuk, al zeg ik het zelf. De bedoeling is dat je de broekspijpen oprolt als je je jeans draagt. Zelf vind ik dat het leukste staan bij een skinny of highwaist jeans! Sla je broek twee keer om en you’re ready to go! Easy toch?

Screen Shot 2016-03-21 at 16.23.45.png

 

2. Meerdere laagjes

Als je een sweater draagt, maar je vind je outfit nog een beetje saai, draag er dan een blouse onder! Stroop je mouwen op en you’re done! Je kunt bijvoorbeeld ook een gilletje dragen op een tuniek. Doordat je meerdere laagjes draagt wordt je outfit veel minder basic!

Screen Shot 2016-03-21 at 16.26.03.png

 

3. T-shirt in je broek

Huh, in je broek? Ja, in je broek. Als je een highwaist jeans draagt, kun je makkelijk een langer shirtje geheel in je broek stoppen, dat ziet er veel chiquer uit. Ook kun je bij normale shirts en sweaters alleen de voorkant naar binnen doen, dit maakt de outfit casual.

Screen Shot 2016-03-21 at 16.30.52.png

 

4. Knoop in je shirt

Heb je een lang t-shirt en vind je het niet mooi om ‘m in je broek te stoppen? Dan kun je een knoop maken in het midden of aan de zijkant van het shirt. Je hebt meteen een andere twist!

Screen Shot 2016-03-21 at 16.33.09.png

Heb jij nog tips om je outfit er more fashionable uit te laten zien?

Volg mij op Bloglovin’!

Forever and always, Benthe

26 gedachtes over “4 tips voor een fashionable outfit

Plaats een reactie